Hakuasi vastaavia tuloksia ei löytynyt
Japani
Nikkei 225
Japani kaikki osakkeet Nikkei 225 JASDAQ JASDAQ 20 JPX-Nikkei 400 Nikkei 300 TOPIX Topix 100 Topix 1000 Topix 500 Tokyo SE TOPIX17 Automobile Stock Price Tokyo SE TOPIX17 Banks Stock Price Tokyo SE TOPIX17 Chemicals Stock Price Tokyo SE TOPIX17 Construction Stock Price Tokyo SE TOPIX17 Electric Stock Price Tokyo SE TOPIX17 Energy Resources Stock Price Tokyo SE TOPIX17 Financials Stock Price Tokyo SE TOPIX17 Food Stock Price Tokyo SE TOPIX17 IT & Services Stock Price Tokyo SE TOPIX17 Machinery Stock Price Tokyo SE TOPIX17 Pharmacetical Stock Price Tokyo SE TOPIX17 Power & Gas Stock Price Tokyo SE TOPIX17 Real Estate Stock Price Tokyo SE TOPIX17 Retail Stock Price Tokyo SE TOPIX17 Steel Stock Price Tokyo SE TOPIX17 Transportation Stock Price Tokyo SE TOPIX17 Wholesale Stock Price Tokyo Stock Exchange REIT TOPIX Air Transportation TOPIX Banks TOPIX Chemicals TOPIX Construction TOPIX Electric Appliances TOPIX Electric Power & Gas TOPIX Fishery Agriculture & Forestry TOPIX Foods TOPIX Glass & Ceramics Products TOPIX Information & Communication TOPIX Insurance TOPIX Iron & Steel TOPIX Land Transportation TOPIX Machinery TOPIX Marine Transportation TOPIX Metal Products TOPIX Mining TOPIX Nonferrous Metals TOPIX Oil & Coal Products TOPIX Other Financing Business TOPIX Other Products TOPIX Pharmaceutical TOPIX Precision Instruments TOPIX Pulp & Paper TOPIX Real Estate TOPIX Retail Trade TOPIX Rubber Products TOPIX Securities TOPIX Services TOPIX Textiles & Apparels TOPIX Transportation Equipment TOPIX Warehouse & Harbour Transportation Services TOPIX Wholesale Trade JASDAQ Growth JASDAQ J-Stock JASDAQ Standard TOPIX Composite for Mothers Topix Core 30 Topix Large 70 Market Topix Mid 400 Topix Mother Market Topix Small Market TSE Second Section

Aktiivisimmat osakkeet

Suurimmat voittajat

Suurimmat häviäjät

Rahoitusinstrumenteilla ja/tai kryptovaluutoilla käytävään kauppaan sisältyy suuria riskejä, mukaan lukien sijoitetun summan menettäminen osittain tai kokonaan, eikä tällainen kaupankäynti välttämättä sovi kaikille sijoittajille. Kryptovaluuttojen kurssit ovat erittäin volatiileja ja ulkoiset tekijät, kuten talouteen ja säännöstelyyn liittyvät tai poliittiset tapahtumat, saattavat vaikuttaa niihin.
Ennen päätöstä käydä kauppaa rahoitusinstrumentilla tai kryptovaluutalla sinun tulee olla perillä kaikista rahoitusmarkkinoihin liittyvistä riskeistä ja kuluista, asettaa sijoitustavoitteet harkiten, ottaa huomioon kokemustaso ja riskinottokyky sekä pyytää tarvittaessa neuvoja ammattilaisilta.
Fusion Media haluaa muistuttaa, että tämän verkkosivuston sisältämät tiedot eivät välttämättä ole reaaliaikaisia tai tarkkoja. Verkkosivustolla olevat tiedot ja kurssit eivät ehkä ole peräisin markkinoilta tai pörsseistä, vaan markkinatakaajien toimittamia. Kurssit eivät siis ole pakosti tarkkoja ja niissä saattaa olla eroavaisuuksia kyseisten markkinoiden oikeisiin kursseihin verrattuna. Tämä tarkoittaa, että kurssit ovat suuntaa-antavia eivätkä sovellu kaupankäyntitarkoituksiin. Fusion Media ja tämän verkkosivuston tietojen toimittajat eivät ota vastuuta kaupankäynnistä aiheutuneista tappioista tai vahingoista tai siitä, että luotat tämän verkkosivuston tietoihin.
Tällä verkkosivustolla olevia tietoja on kiellettyä käyttää säilyttää, jäljentää, esittää, muokata, välittää tai jakaa ilman nimenomaista ja kirjallista etukäteen hankittua lupaa Fusion Medialta ja/tai tietojen tarjoajalta. Tämän verkkosivuston tiedot antava tarjoaja ja/tai pörssi pidättää kaikki immateriaalioikeudet.
Fusion Media saattaa saada korvauksen verkkosivustolla näkyviltä mainostajilta perustuen vuorovaikutukseesi mainosten tai mainostajien kanssa.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Polski Português (Portugal) Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Kirjaudu ulos
Haluatko varmasti kirjautua ulos?
EiKyllä
PeruutaKyllä
Muutoksia tallennetaan

+

Lataa Investing.com-sovellus

Katso ilmaiseksi reaaliaikaiset kurssit, graafit ja hälytykset osakkeista, indekseistä, valuutoista, hyödykkeistä ja joukkovelkakirjoista. Katso ilmaiseksi tekniset huippuanalyysit/-ennusmerkit.

Investing.com toimii paremmin sovelluksessa!

Enemmän sisältöä, nopeammat kurssit ja graafit sekä sujuvampi kokemus ovat saatavilla vain sovelluksessa.