Hakuasi vastaavia tuloksia ei löytynyt
DAX (GDAXI)

DAX (GDAXI)

RT-Derived
12.901,34 -92,37 -0,71%
14/08 - Suljettu. Valuutta EUR
Luo uusi salkku
PeruutaLuo
Uuden salkun lisääminen onnistui
Lisää Kommentti
Odota minuutti ennen kuin yrität kommentoida uudelleen.
matics
matics

Dead cat again  ... (Lue lisää)

21.11.2018 08:42 GMT· Vastaa
Vertti Poikola
Vertti Poikola

kohta rytisee alas  ... (Lue lisää)

11.05.2018 14:27 GMT· Vastaa
Hannu Laurila
Hannu Laurila

miksi kuvankaappaus ei onnistu jos on näytöllä kurssikäyrän lisäksi joku muu parametri , vaika macd  ... (Lue lisää)

10.02.2018 09:06 GMT· 1 · Vastaa
Gordon Gekko
Gordon Gekko

Saisiko ostosuosituksen itsestään päivittyväksi ?  ... (Lue lisää)

20.02.2015 13:14 GMT· Vastaa
Urpo Tarkiainen
Urpo Tarkiainen

DAXliikkuu taseisen tapppavaan tahtiin edestakaisin 100 pistettä päivässä, melko helppo pelailla.  ... (Lue lisää)

30.07.2014 14:28 GMT· Vastaa
fsdfs dfsf
fsdfs dfsf

On aika myydä. Tavoite: 8395  ... (Lue lisää)

11.08.2013 12:00 GMT· Vastaa
Keskustelu
Kirjoita vastaus...
Odota minuutti ennen kuin yrität kommentoida uudelleen.

Rahoitusinstrumenteilla ja/tai kryptovaluutoilla käytävään kauppaan sisältyy suuria riskejä, mukaan lukien sijoitetun summan menettäminen osittain tai kokonaan, eikä tällainen kaupankäynti välttämättä sovi kaikille sijoittajille. Kryptovaluuttojen kurssit ovat erittäin volatiileja ja ulkoiset tekijät, kuten talouteen ja säännöstelyyn liittyvät tai poliittiset tapahtumat, saattavat vaikuttaa niihin.
Ennen päätöstä käydä kauppaa rahoitusinstrumentilla tai kryptovaluutalla sinun tulee olla perillä kaikista rahoitusmarkkinoihin liittyvistä riskeistä ja kuluista, asettaa sijoitustavoitteet harkiten, ottaa huomioon kokemustaso ja riskinottokyky sekä pyytää tarvittaessa neuvoja ammattilaisilta.
Fusion Media haluaa muistuttaa, että tämän verkkosivuston sisältämät tiedot eivät välttämättä ole reaaliaikaisia tai tarkkoja. Verkkosivustolla olevat tiedot ja kurssit eivät ehkä ole peräisin markkinoilta tai pörsseistä, vaan markkinatakaajien toimittamia. Kurssit eivät siis ole pakosti tarkkoja ja niissä saattaa olla eroavaisuuksia kyseisten markkinoiden oikeisiin kursseihin verrattuna. Tämä tarkoittaa, että kurssit ovat suuntaa-antavia eivätkä sovellu kaupankäyntitarkoituksiin. Fusion Media ja tämän verkkosivuston tietojen toimittajat eivät ota vastuuta kaupankäynnistä aiheutuneista tappioista tai vahingoista tai siitä, että luotat tämän verkkosivuston tietoihin.
Tällä verkkosivustolla olevia tietoja on kiellettyä käyttää säilyttää, jäljentää, esittää, muokata, välittää tai jakaa ilman nimenomaista ja kirjallista etukäteen hankittua lupaa Fusion Medialta ja/tai tietojen tarjoajalta. Tämän verkkosivuston tiedot antava tarjoaja ja/tai pörssi pidättää kaikki immateriaalioikeudet.
Fusion Media saattaa saada korvauksen verkkosivustolla näkyviltä mainostajilta perustuen vuorovaikutukseesi mainosten tai mainostajien kanssa.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Kirjaudu ulos
Haluatko varmasti kirjautua ulos?
EiKyllä
PeruutaKyllä
Muutoksia tallennetaan

+

Lataa Investing.com-sovellus

Katso ilmaiseksi reaaliaikaiset kurssit, graafit ja hälytykset osakkeista, indekseistä, valuutoista, hyödykkeistä ja joukkovelkakirjoista. Katso ilmaiseksi tekniset huippuanalyysit/-ennusmerkit.

Investing.com toimii paremmin sovelluksessa!

Enemmän sisältöä, nopeammat kurssit ja graafit sekä sujuvampi kokemus ovat saatavilla vain sovelluksessa.