Hakuasi vastaavia tuloksia ei löytynyt
Kultafutuurit - Feb 20 (GCG0)

Kultafutuurit - Feb 20 (GCG0)

RT-CFD
1.571,10 +5,70 +0,36%
24/01 - Suljettu. Valuutta USD
Luo uusi salkku
PeruutaLuo
Uuden salkun lisääminen onnistui
Lisää Kommentti
Odota minuutti ennen kuin yrität kommentoida uudelleen.
paulo mikkonen
paulo mikkonen

UpUP  ... (Lue lisää)

07.01.2020 10:33 GMT· Vastaa
paulo mikkonen
paulo mikkonen

BUY BUY BUY  ... (Lue lisää)

07.01.2020 10:32 GMT· Vastaa
Fintra Fintra
Fintra Fintra

Kissankultaa.....   ... (Lue lisää)

17.10.2013 14:57 GMT· Vastaa
jarmo rensujeff
jarmo rensujeff

go up... europe and euro drops  ... (Lue lisää)

23.08.2013 15:30 GMT· 2 · Vastaa
fsdfs dfsf
fsdfs dfsf

will fall  ... (Lue lisää)

17.04.2013 11:53 GMT· 1 · Vastaa
Hüsnü Çağlar
Hüsnü Çağlar

erittäin hyvä  ... (Lue lisää)

20.03.2013 10:25 GMT· Vastaa
Keskustelu
Kirjoita vastaus...
Odota minuutti ennen kuin yrität kommentoida uudelleen.

Rahoitusinstrumenteilla ja/tai kryptovaluutoilla käytävään kauppaan sisältyy suuria riskejä, mukaan lukien sijoitetun summan menettäminen osittain tai kokonaan, eikä tällainen kaupankäynti välttämättä sovi kaikille sijoittajille. Kryptovaluuttojen kurssit ovat erittäin volatiileja ja ulkoiset tekijät, kuten talouteen ja säännöstelyyn liittyvät tai poliittiset tapahtumat, saattavat vaikuttaa niihin.
Ennen päätöstä käydä kauppaa rahoitusinstrumentilla tai kryptovaluutalla sinun tulee olla perillä kaikista rahoitusmarkkinoihin liittyvistä riskeistä ja kuluista, asettaa sijoitustavoitteet harkiten, ottaa huomioon kokemustaso ja riskinottokyky sekä pyytää tarvittaessa neuvoja ammattilaisilta.
Fusion Media haluaa muistuttaa, että tämän verkkosivuston sisältämät tiedot eivät välttämättä ole reaaliaikaisia tai tarkkoja. Verkkosivustolla olevat tiedot ja kurssit eivät ehkä ole peräisin markkinoilta tai pörsseistä, vaan markkinatakaajien toimittamia. Kurssit eivät siis ole pakosti tarkkoja ja niissä saattaa olla eroavaisuuksia kyseisten markkinoiden oikeisiin kursseihin verrattuna. Tämä tarkoittaa, että kurssit ovat suuntaa-antavia eivätkä sovellu kaupankäyntitarkoituksiin. Fusion Media ja tämän verkkosivuston tietojen toimittajat eivät ota vastuuta kaupankäynnistä aiheutuneista tappioista tai vahingoista tai siitä, että luotat tämän verkkosivuston tietoihin.
Tällä verkkosivustolla olevia tietoja on kiellettyä käyttää säilyttää, jäljentää, esittää, muokata, välittää tai jakaa ilman nimenomaista ja kirjallista etukäteen hankittua lupaa Fusion Medialta ja/tai tietojen tarjoajalta. Tämän verkkosivuston tiedot antava tarjoaja ja/tai pörssi pidättää kaikki immateriaalioikeudet.
Fusion Media saattaa saada korvauksen verkkosivustolla näkyviltä mainostajilta perustuen vuorovaikutukseesi mainosten tai mainostajien kanssa.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska עברית 日本語 한국어 中文 香港 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Kirjaudu ulos
Haluatko varmasti kirjautua ulos?
EiKyllä
PeruutaKyllä
Muutoksia tallennetaan

+