Toivotamme blogimme tervetulleeksi

Toivotamme blogimme tervetulleeksi

Mitä uutta?  | 15.11.2018 12:50

Toivotamme blogimme tervetulleeksi

RAHAA!

Olet täällä rahan vuoksi.

Haluat tienata rahaa ja kasvattaa omaisuuttasi.

Kiinnitettyämme huomiosi haluamme nyt toivottaa sinut tervetulleeksi upouuteen blogiimme.

Suoraan sanottuna olemme halunneet luoda blogin jo jonkin aikaa, mutta keskityimme ensin kaikkein tärkeimpään: kaikkien maailmanlaajuisiin rahoitusmarkkinoihin liittyvien palvelujen tarjoamiseen käyttäjillemme. Nyt on aika aloittaa blogin kirjoittaminen.

Sillä ei ole merkitystä, oletko varovainen sijoittaja, joka suosii vakaita obligaatioita, haluatko soveltaa riskialttiimpaa näkökulmaa altistumalla suurelle volatiliteetille ja korkean tuoton osakkeille, harrastatko kryptokaupankäyntiä vai oletko forex-keinottelija. Haluat tehdä rahoillasi voittoa.

Mitä teet, kun markkinat sulkeutuvat?

Huilaatko ja rentoudutko? Luetko valmistautuen seuraavan viikon ralliin?

Tämän blogin tarkoituksena on viihdyttää, kouluttaa ja ehkä jopa tarjota sinulle etulyöntiasema verrattuna muihin henkilöihin (jotka eivät ole investing.com-sivuston käyttäjiä).

Tämä blogi sisältää yhdistelmän päivityksiä, Investing.com-ilmoituksia, opetusartikkeleita ja viihdettä (sekä talousuutisten parhaat palat, joita et ole välttämättä huomannut).

Se on strukturoitu hyvin, joten löydät kaiken tarvitsemasi aina halutessasi.

Aloittelijoiden kohdalla se on jaettu kolmeen osioon:

- Uusimmat uutiset

- Investoinnin sisäpiiritiedot

- Yritysuutiset

Uusimpien uutisten osiossa perehdymme uusiin työkaluihin, ominaisuuksiin ja vaihtoehtoihin, joita lisäämme verkkosivustolle ja Investing.com-sovelluksiin.

Lataamme investoinnin sisäpiiritietoihin mielenkiintoisia tarinoita ja uutisia, esim. sijoitusten, markkinoiden ja alan suuntauksista sekä asiantuntijoidemme neuvoja ja paljon muuta. Sisällytämme niihin myös jaksottaisia yhteenvetoja ja analyyseja sekä kaikkea, mistä uskomme olevasi kiinnostunut käyttäjänä.

Yritysuutisten osiosta löytyy päivityksiä Investing.com-sivuston yhteistyöstä, saavutuksista ja kaikesta, mikä liittyy suoraan sivustoon Investing.com.

Suunnittelemme jakavamme kiinnostavaa ja merkityksellistä tietoa, yritysten päivityksiä ja kaikkea, minkä uskomme auttavan sinua saavuttamaan lopullisen tavoitteesi: tienata enemmän rahaa.

Palaa siis tänne takaisin lukemaan uuden blogimme postauksia säännöllisesti.

Kiitos ajastasi!

Kommentoi ensimmäisenä kohdetta

Lisää Kommentti
Odota minuutti ennen kuin yrität kommentoida uudelleen.
Keskustelu
Kirjoita vastaus...
Odota minuutti ennen kuin yrität kommentoida uudelleen.

Rahoitusinstrumenteilla ja/tai kryptovaluutoilla käytävään kauppaan sisältyy suuria riskejä, mukaan lukien sijoitetun summan menettäminen osittain tai kokonaan, eikä tällainen kaupankäynti välttämättä sovi kaikille sijoittajille. Kryptovaluuttojen kurssit ovat erittäin volatiileja ja ulkoiset tekijät, kuten talouteen ja säännöstelyyn liittyvät tai poliittiset tapahtumat, saattavat vaikuttaa niihin.
Ennen päätöstä käydä kauppaa rahoitusinstrumentilla tai kryptovaluutalla sinun tulee olla perillä kaikista rahoitusmarkkinoihin liittyvistä riskeistä ja kuluista, asettaa sijoitustavoitteet harkiten, ottaa huomioon kokemustaso ja riskinottokyky sekä pyytää tarvittaessa neuvoja ammattilaisilta.
Fusion Media haluaa muistuttaa, että tämän verkkosivuston sisältämät tiedot eivät välttämättä ole reaaliaikaisia tai tarkkoja. Verkkosivustolla olevat tiedot ja kurssit eivät ehkä ole peräisin markkinoilta tai pörsseistä, vaan markkinatakaajien toimittamia. Kurssit eivät siis ole pakosti tarkkoja ja niissä saattaa olla eroavaisuuksia kyseisten markkinoiden oikeisiin kursseihin verrattuna. Tämä tarkoittaa, että kurssit ovat suuntaa-antavia eivätkä sovellu kaupankäyntitarkoituksiin. Fusion Media ja tämän verkkosivuston tietojen toimittajat eivät ota vastuuta kaupankäynnistä aiheutuneista tappioista tai vahingoista tai siitä, että luotat tämän verkkosivuston tietoihin.
Tällä verkkosivustolla olevia tietoja on kiellettyä käyttää säilyttää, jäljentää, esittää, muokata, välittää tai jakaa ilman nimenomaista ja kirjallista etukäteen hankittua lupaa Fusion Medialta ja/tai tietojen tarjoajalta. Tämän verkkosivuston tiedot antava tarjoaja ja/tai pörssi pidättää kaikki immateriaalioikeudet.
Fusion Media saattaa saada korvauksen verkkosivustolla näkyviltä mainostajilta perustuen vuorovaikutukseesi mainosten tai mainostajien kanssa.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Kirjaudu ulos
Haluatko varmasti kirjautua ulos?
EiKyllä
PeruutaKyllä
Muutoksia tallennetaan

+

Lataa Investing.com-sovellus

Katso ilmaiseksi reaaliaikaiset kurssit, graafit ja hälytykset osakkeista, indekseistä, valuutoista, hyödykkeistä ja joukkovelkakirjoista. Katso ilmaiseksi tekniset huippuanalyysit/-ennusmerkit.

Investing.com toimii paremmin sovelluksessa!

Enemmän sisältöä, nopeammat kurssit ja graafit sekä sujuvampi kokemus ovat saatavilla vain sovelluksessa.

';