Hakuasi vastaavia tuloksia ei löytynyt

Päivitä kokemuksesi

 • Koko alusta ilman mainoksia
 • Täysin mainokseton
 • Erittäin nopea selaaminen
 • Kuukausittainen
  6,18 / mo
 • Suosituin
  Vuosittainen
  4,95 / mo

  Säästä 20%

  Laskutetaan vuosittain

 • 2 Vuotta
  3,71 / mo

  Säästä 40%

  Laskutetaan kahden vuoden välein

Hyväksytyt maksutavat

Toistuva laskutus voidaan peruuttaa milloin tahansa. Hinnat eivät sisällä ALV:ia. Lopulliseen hintaan sovelletaan maksusivulla olevaa muuntokurssia ennen ostamista.

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitä mainokseton tilaus sisältää?

Investing.com-tilaus ilman mainoksia tarjoaa mainoksettoman kokemuksen tilisi kaikilla sivustoillamme ja kaikissa sovelluksissamme. Mainoksettoman tilauksen etujen ansiosta voit keskittyä vain tärkeimpään ja myös nopeuttaa kokemusta poistamalla sivustomme ja sovelluksemme tarpeen ladata mainoksia. Tämä ominaisuus ei kuitenkaan tarjoa suoria tietoja tai lisätoimintoja.

Poistetaanko mainokset kaikilta laitteiltani mainoksettoman tilauksen yhteydessä?

Ostettuasi mainoksettoman tilauksen tilisi toimii ilman mainoksia kaikilla verkkosivustoillamme sekä Android- ja iOS-sovelluksissamme. Tämä etu on saatavilla kotona, toimistossa ja jopa ollessasi liikkeellä. Tarjoamme sinulle tarvitsemasi työkalut ja toiminnot milloin tahansa ja missä tahansa.

Miten mainokseton tilaukseni peruutetaan?

Peruuttaaksesi tilauksesi ota yhteyttä tukeen sivustolle rekisteröidyllä sähköpostiosoitteella tai viitenumerolla ja virkailijamme auttaa sinua mielellään.

Ilmoitetaanko minulle mainoksettoman tilaukseni uusimisesta?

Mainokseton tilauksemme uusitaan automaattisesti, mikä tarkoittaa, että tilauksen viimeisenä voimassaolopäivänä veloitus tapahtuu automaattisesti ja mainokseton tilaus jatkuu. Voit peruuttaa tilauksesi uusinnan milloin tahansa noudattamalla kysymyksen ”Miten mainokseton tilaus peruutetaan?” vastauksessa olevia ohjeita. Tilaus on aktiivinen maksetun ajanjakson ajan.

English (USA) English (UK) English (India) English (Canada) English (Australia) English (South Africa) English (Philippines) English (Nigeria) Deutsch Español (España) Español (México) Français Italiano Nederlands Português (Portugal) Polski Português (Brasil) Русский Türkçe ‏العربية‏ Ελληνικά Svenska עברית 日本語 한국어 简体中文 繁體中文 Bahasa Indonesia Bahasa Melayu ไทย Tiếng Việt हिंदी
Kirjaudu ulos
Haluatko varmasti kirjautua ulos?
EiKyllä
PeruutaKyllä
Muutoksia tallennetaan

+

Lataa Investing.com-sovellus

Katso ilmaiseksi reaaliaikaiset kurssit, graafit ja hälytykset osakkeista, indekseistä, valuutoista, hyödykkeistä ja joukkovelkakirjoista. Katso ilmaiseksi tekniset huippuanalyysit/-ennusmerkit.

Investing.com toimii paremmin sovelluksessa!

Enemmän sisältöä, nopeammat kurssit ja graafit sekä sujuvampi kokemus ovat saatavilla vain sovelluksessa.